Risotto cu Capsuni


Reteta de la Buburuza Bubu  

Ingrediente pentru 6 persoane
2 linguri unt
1 litru lapte fierbinte
40 gr zahar + 1 plic zahar vanilat
250 gr risotto
100ml vin alb
250 gr capsuni
1 lingura fulgi de ciocolata
1 lingura fistic maruntit

Topim untul si zaharul intr-o cratita,adaugam orezul si calim pentru 1 min amestecand continu.Stingem cu vin si amestecam usor pana cand acesta se evapora.
Laptele se adauga putin cate putin amestecand continuu.
Lasam orezul sa fiarba 25 de min la foc mic,din cand in cand amestecam.Dupa ce s-a fiert il lasam la racit( eu nu am avut prea multa rabdare,se poate vedea dupa fulgii de ciocolata care sau topit putin )
Punem Risotto in farfurii si decoram cu capsuni,fulgii de ciocolata si fistic.

Mai multe retete delicioase de la Buburuza gasiti pe blogul ei, Buburuza Bubu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu