Reteta de la Madalina Marin
Ingrediente
* 2 cotlete cu os
* 1 ardei gras sau capia ( de la congelator)
* 2 căţei mari de usturoi
* câteva codiţe de ceapă verde
* ulei
* sare
* piper
* condimente pentru carne de porc
Mod de preparare
Carnea se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori e nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.
Între timp se toaca mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă. Se trag la tigaie pentru câteva minute. Se condimetează cu sare şi piper.
Amestecul de ardei ,usturoi şi ceapă se pune peste bucata de carne frumos rumenită . Preparatul se serveşte cald.
Poftă bună!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu