Cartofi copti umpluti


Reteta de la Dana Leata

Cartofi copţi umpluţi sau cel mai delicios aperitiv pe care l-am testat!

Ingrediente:

4 cartofi mari (400 gr bucata), 200 gr salam uscat semiafumat, ciuperci (cam 5-6), branza de vaci, 4 oua, sare, piper alb, patrunjel.

Mod de preparare:

Am spalat bine cartofii si i-am copt.

I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

I-am umplut cu salam taiat marunt, ciuperci coapte taiate marunt, sare, piper, pe unii si cu putina branza si deasupra am pus un ou.

I-am pus din nou in cuptor pana cand oul s-a copt. Am decorat cu patrunjel.

V-am pus si o sectiune sa vedeti cam cum arata oul copt. Daca va place mai moale il lasati mai putin la cuptor.

Sunt absolut deliciosi, noi i-am servit cu salata de varza. Eu mi-am pus si putin ketchup:)



Mai multe retete delicioase de la dana, gasiti pe blogul Retete GG.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu