Reteta de la Andreea Denisa
Portii: 4
Timp total :40 min
INGREDIENTE
100 gr crema de branza philadelphia
2 linguri zahar
un praf de sare
1 ou
esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
dulceata de zmeura
smantana
ulei pentru prajit.
MOD DE PREPARARE
Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele. Se pun la prajit.
ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.
INGREDIENTE
100 gr crema de branza philadelphia
2 linguri zahar
un praf de sare
1 ou
esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
dulceata de zmeura
smantana
ulei pentru prajit.
MOD DE PREPARARE
Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele. Se pun la prajit.
ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu