Friptura de miel

Reteta de la Andreea Denisa
Portii: 8-10
Timp total: 12-14 hr

INGREDIENTE
2 kg pulpa de miel
sare
piper
boia de ardei
4 catei de usturoi si usturoi pudra
marar
rosmarin
busuioc
cimbru
4-6 linguri de apa
1-2 linguri de otet
ulei

MOD DE PREPARARE
Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care am pus pulpa si o infoliem. O lasam la frigider de seara pana dimineata. Luam folia jos si punem folie de aluminiu. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, 1:30 hr, dar mai verificam din cand in cand. Cand este gata luam folia jos si lasam sa se rumeneasca.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu