Prajitura cu bilute de branza si cocos

Reteta de la Georgiana Grigorescu




Ingrediente:

Bilute de branza si cocos
250 g branza dulce
50 g nuca de cocos rasa
50 g zahar
2 galbenusuri
2 linguri amidon
Blat
5 oua
150 g zahar
3 linguri ulei
50 g cacao
100 g faina
o lingurita praf de copt
esenta rom
Glazura
50 ml lapte
50 g unt
100 g ciocolata

Mod de preparare:

Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei nuci.Asezam bilutele intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu unt.
Pentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana la topirea acestuia.Galbenusurile le amestecam cu uleiul si romul.Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Turnam aceasta compozitie peste bilutele de cocos.Introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute.
Pentru glazura punem pe foc toate ingredientele pana se topeste ciocolata.Peste prajitura rece turnam glazura calduta.
Prajitura se taie rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu