Ingrediente blat maro:
Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,200gr zahar pudra,esenta de rom,cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
Ingrediente crema:
250gr unt,200gr zahar pudra,200gr fulgi de cocos,esenta de vanilie
Mod de preparare:
Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.
Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.
Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esnta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro.
Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu