Reteta de la Andreea Denisa
4 linguri smantana
4 linguri de iaurt
un praf de sare
coaja de lamaie
2 linguri zahar
1 ou
1 lingurita praf de copt Dr.Oetker
2 linguri ulei
faina cat cuprinde
un borcan de dulceata de prune
MOD DE PREPARARE
Smantana,iaurtul, coaja de lamaie, praful de sare, zaharul si oul se amesteca bine. Adaugam uleiul si amestecam, apoi punem 2-3 linguri de faina amestecata cu praful de copt. Punem faina pe rand cat avem nevoie pentu a obtine un aluat ce poate fi intins. Aluatul se imparte in 2 , se presara masa cu faina si se intinde o foaie. Punem dulceata si rulam. La fel facem si cu cealalata jumatate.
Se pun in tava cu hartie de copt, se da la cuptorul preincalzit la foc mediu 30-35 min.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu