Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune


Reteta de la Andreea Denisa

INGREDIENTE
3 oua
un praf de sare
3 linguri de zahar
2 linguri de ulei
3 linguri de faina
un varf de cutit de ghimbir macinat
un varf de cutit de scortisoara
un varf de cutit de praf de copt cu sofran Dr.Oetker
3 prune
cateva merisoare
3 caise confiate

MOD DE PREPARARE
Batem spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, apoi adaugam ghimbirul si scortisoara, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Punem compozitia in forma ( eu am avut de silicon de cozonac ), deasupra se pun prunele , merisoarele si caisele. Dam la copt la cuptorul preincalzit la foc mediu 30 -35 min.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu