Spanac cu chiftelute

Reteta de la Andreea Denisa
INGREDIENTE
SPANAC:
200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
3-4 fire usturoi verde
1 lingura ulei
1 lingura faina
sare
200-300 ml lapte.


CHIFTELE:
300 gr carne tocata de porc
2 felii de paine
5 fire de usturoi verde
1 ou
sare
piper
ulei pentru prajit


MOD DE PREPARARE
Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.
Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu