Reteta de la Andreea Denisa
CREMA5 linguri de zahar pentru caramelizat
10 linguri zahar
1,5 l lapte
8 oua
esenta de vanilie
BLAT
5 oua
un praf de sare
2 linguri ulei
5 linguri zahar
3 linguri faina
2 linguri cacao
o lingurita praf de copt
MOD DE PREPARARE
Crema
Cele 5 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita.
Cand este gata se tapeteaza peretii cratitei si se lasa la racit.
Ouale se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie.Se adauga laptele si se omogenizeaza. Se toarna in cratita.
Se da la cuptor, la foc potrivit 30 min pana se incheaga putin.
Blat
Albusurile cu praful se sare se bat spuma. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase. Se pun galbenusurile frecate cu ulei, apoi faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit cacaoa.
Se toarna in tava peste crema si se da la cuptor inca 30-40 min.
Se lasa la racorit apoi se intoarce pe un platou.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu