Reteta de la Andreea Mohorea
50 gr ciocolata alba
50 gr ciocolata neagra
2 linguri cu lapte
Mod de preparare:
Ciocolata neagra o rupem in bucati cat mai mici si o topim impreuna cu o lingura cu lapte.
Din hartie de copt confectionam un posh.Il umplem cu ciocolata topita si formam pe o alta foaie de copt picaturi de ciocolata.
La fel procedam cu ciocolata alba.
Lasam ciocolata sa se intareasca si pastram picaturile la frigider .
Ciocolata neagra o rupem in bucati cat mai mici si o topim impreuna cu o lingura cu lapte.
Din hartie de copt confectionam un posh.Il umplem cu ciocolata topita si formam pe o alta foaie de copt picaturi de ciocolata.
La fel procedam cu ciocolata alba.
Lasam ciocolata sa se intareasca si pastram picaturile la frigider .
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu