Salata de cartofi cu piept de curcan afumat


Reteta de la Margareta Cismasiu

O salata rapida,usoara cu un gust deosebit datorita aromei de piept de curcan afumat. E preferata fiicei mele,asa ca o fac destul de des.
Pieptul de curcan se poate inlocui cu jambon,pastrama sau alte afumaturi.Conditia e sa fie bine codimentate,un pic picante.

Ingrediente:
6-7 cartofi,4 oua,300 gr piept de curcan afumat,2-3 castraveti murati,maioneza dintr-un ou,sare,piper,masline.

Mod de lucru:
Cartofii se fierb in coaja.Si ouale se fierb tari,Se face o maioneza dintr-un ou.Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.La fel si ouale.Castravetii se taie tot rondele.Pieptul de curcan se taie cubulete.Intr-un vas se pun toate ingredientele mentionate,se adauga maioneza, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.Cine doreste,poate sa adauge si cateva masline.

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu