Reteta de la Margareta Cismasiu
Pieptul de curcan se poate inlocui cu jambon,pastrama sau alte afumaturi.Conditia e sa fie bine codimentate,un pic picante.
Ingrediente:
6-7 cartofi,4 oua,300 gr piept de curcan afumat,2-3 castraveti murati,maioneza dintr-un ou,sare,piper,masline.
Mod de lucru:
Cartofii se fierb in coaja.Si ouale se fierb tari,Se face o maioneza dintr-un ou.Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.La fel si ouale.Castravetii se taie tot rondele.Pieptul de curcan se taie cubulete.Intr-un vas se pun toate ingredientele mentionate,se adauga maioneza, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.Cine doreste,poate sa adauge si cateva masline.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu