Budinca de cartofi cu branza si smantana


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente:

1 kg cartofi
2 oua
100 gr branza caciotta ( puteti inlocui cu telemea,cascaval )
5 linguri smantana
marar
sare
unt ( pentru uns tava )
Mod de preparare:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi de marime potrivita.Ii punem la fiert in apa rece cu sare.
Separat branza o dam prin razatoare
Ouale le mixam si le amestecam cu smantana si marar.
Cand cartofii s-au fiert,ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava pentru cuptor unsa cu unt.
Peste cartofi punem un strat de branza ,apoi amestecul de oua.
Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce oul s-a rumenit frumos la suprafata.
Se servesc calzi .
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu