Prajitura ''soacrei''


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente:

3 oua
10 linguri cu zahar
10 linguri cu faina
1 plic praf de copt
3 linguri cacao
200 ml frisca lichida
zahar pudra
Mod de preparare:

Incepem prin a mixa bine ouale cu zaharul .
Adaugam frisca lichida si mixam in continuare bine.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam putin cate putin la compozitia de oua .
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt ( sau ungeti cu unt si tapetati cu faina) si turnam jumtate din compozitie.
In cealalta jumatate punem cacaua si amestecam bine.
Turnam compozitia de cacao peste cealalta in tava si amestecam usor cu ajutorul unei furculite.
Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute.
Cand este gata,lasam la racit si pudram cu zahar pudra.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu