Pui shanghai in cuib de cartofi


Reteta de la Janet Frunza

Ingrediente:
-500gr piept de pui
-1 ou
-2 linguri de sos de soia
-2 linguri de mustar
-3 linguri de faina alba
-sare,piper si susan

Intr-un bol amestecam oul,sosul de soia,mustarul ,2 linguri de faina,sare si piper.
Amestecam bine sa nu ramina cocoloase.Lasam la o parte si ne ocupam de pieptul de pui pe care il taiem fisii cam de doua degete,il condimentam si il trecem prin faina ,apoi prin compozitia facuta si la urma prin susan.luam o tigaie in care punem ulei la incins in care am calit un catel de usturoi.Prajim carnea pina se rumeneste frumos.
Servim in cuib de cartofi cu salata verde si sos picant.
Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu