Reteta de la Andreea Mohorea
Ingrediente:
1 kg midii
1 legatura patrunjel
ulei de masline
zeama de la o jumatate lamaie
Mod de preparare:
Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece.Se rupe '' barba'' midiilor cu grija.
Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile.Cand acestea s-au deschis ,se scot din tigaie.Apa se arunca.
Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune.
Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline ,putina apa si midiile.Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
Se servesc calde.
Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece.Se rupe '' barba'' midiilor cu grija.
Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile.Cand acestea s-au deschis ,se scot din tigaie.Apa se arunca.
Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune.
Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline ,putina apa si midiile.Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
Se servesc calde.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu