Mancarica picanta de mazare cu pui


Reteta de la Camelia Bizadea 

3-4 ciocanele de pui
1 cutie de mazare fiarta
1 ceapa
1 lingura faina
1 lingura pasta de tomate
patrunjel tocat
1 morcov
1/2 lingurita boia de ardei iute
3 linguri ulei
2 cesti supa de pui

Mai intai spalam ciocanelele de pui ,le dam cu sare si piper apoi prin faina.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins ,adaugam copanelele si le prajim pe ambele
parti ,la foc moderat ,pana prind culoare .
Dupa ce s-au prajit bine adaugam ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele .
Lasam la calit pana ce ,ceapa devine translucida .Adaugam supa de pui ,

pasta de tomate si boiaua de ardei iute .Lasam sa fiarba 10 minute dupa care
adaugam mazarea.Mazarea fiind fiarta nu trebuie decat sa mai dea 2-3 clocote
Potrivim de sare si dam deoparte .Adaugam patrunjel tocat .(se poate adauga
,de preferat ,marar tocat ,eu nu am avut )
Se serveste cu muraturi !!

Pofta buna !

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu