Ingrediente :
7 gogosari micuti
100 g cascaval afumat
13-14 oua de prepelita
sare
piper
40 g unt
Coaceti gogosarii pe plita , apoi ii puneti intr-un castron si presarati peste fiecare gogosar copt , sare grunjoasa . Acoperiti castronul cu folie si lasati gogosarii sa se raceasca . Aveti grija sa nu coaceti gogosarii fff tare caci se vor rupe cand le scoateti cotoarele si nu mai puteti aranja toate cele in ei !! ; )
Dupa ce gogosarii s-au racit , ii curatati de pielita , apoi cu mare grija le scoateti cotoarele . Dupa ce scoateti cotoarele , acestia trebuie sa ramana ca niste saculeti .
Ungeti o forma termorezistenta cu unt , apoi aranjati gogosarii curatati in aceasta .
Puneti in fiecare gogosar curatat , cascaval ras ( nu umpleti gogosarii fff tare cu cascaval ) , apoi deasupra cascavalului spargeti cate doua ousoare de prepelita .
Presarati deasupra putina sare si piper , apoi bagati totul la cuptor pentru 15 -20 minute maxim.
Cand este gata , lasi totul sa se raceasca putin , apoi serviti cu feliute de bagheta .
Pofta buna !!
Mai multe retete delicioase de la Adina, gasiti pe blogul Cat`s Kitchen
mmmm am sà o incerc cat de curand reteta aceasta. imi lasà gura apà :P
RăspundețiȘtergere