Gogosari copti umpluti cu cascaval si oua de prepelita


Reteta de la Magda Adina      


Ingrediente :
7 gogosari micuti
100 g cascaval afumat
13-14 oua de prepelita
sare
piper
40 g unt

Coaceti gogosarii pe plita , apoi ii puneti intr-un castron si presarati peste fiecare gogosar copt , sare grunjoasa . Acoperiti castronul cu folie si lasati gogosarii sa se raceasca . Aveti grija sa nu coaceti gogosarii fff tare caci se vor rupe cand le scoateti cotoarele si nu mai puteti aranja toate cele in ei !! ; )

Dupa ce gogosarii s-au racit , ii curatati de pielita , apoi cu mare grija le scoateti cotoarele . Dupa ce scoateti cotoarele , acestia trebuie sa ramana ca niste saculeti .

Ungeti o forma termorezistenta cu unt , apoi aranjati gogosarii curatati in aceasta .

Puneti in fiecare gogosar curatat , cascaval ras ( nu umpleti gogosarii fff tare cu cascaval ) , apoi deasupra cascavalului spargeti cate doua ousoare de prepelita .

Presarati deasupra putina sare si piper , apoi bagati totul la cuptor pentru 15 -20 minute maxim.


Cand este gata , lasi totul sa se raceasca putin , apoi serviti cu feliute de bagheta .

Pofta buna !!

Mai multe retete delicioase de la Adina, gasiti pe blogul Cat`s Kitchen 

Un comentariu:

  1. mmmm am sà o incerc cat de curand reteta aceasta. imi lasà gura apà :P

    RăspundețiȘtergere