Trandafiri aperitiv


Reteta de la  Andreea Mohorea

Simplu de realizat si de foarte mare efect !!!

Ingrediente:

1 pachet foietaj
salam uscat
!!!! Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara,parizer,sunca....dupa preferintele fiecaruia !!!

Mod de preparare:

Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime.Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.
Pe fiecare fasie punem felii de salam ( feliate foarte subtire) ,astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia.Rulam fasiile formanad astfel forma unui trandafir.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu