Prajitura cu dulceata de visine si cacao


Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda    

1. Se pun toate ingredientele într-un bol şi se mixează la viteza medie până amestecul obţinut este unul omogen.
2. Se pune compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi se dă la cuptor (bine încins) pt cca 40-45 min.
Se lasă să se răcească.

Ingrediente:
2 căni făină
1/2 cană migdale feliate
1 cană zahăr
1 cană lapte
1/2 cană ulei
1 borcan de 400g de gem (noi am pus de vişine)
3 linguri cu vârf de cacao
1 lgt praf de copt
(pt măsurat am folosit o cană de 250 ml)
Pentru decor:
200 ml frişcă lichidă

1. Se pun toate ingredientele într-un bol şi se mixează la viteza medie până amestecul obţinut este unul omogen.
2. Se pune compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi se dă la cuptor (bine încins) pt cca 40-45 min.
Se lasă să se răcească.

Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu