Reteta de la Andreea Mohorea
Ingrediente:
6 cartofi
4 oua
100 gr branza ( telemea)
6 linguri maioneza
Mod de preparare:
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si ii tocam in cuburi mici.
Ouale le fierbem pentru 10 minute dupa care le trecem sub jet de apa recce.(astfel se vor curata mai usor de coaja).Curatam ouale de coaja si le tocam la fel ca pe cartofi,in cuburi mici.
Brinza o dam prin razatoarea mare sau o taiem fisii.
Intr-un bol acoperit cu folie de plastic punem primul strat de maioneza,apoi un strat de oua,un strat de branza si incheiem cu un strat de cartofi.
Dam la frigider pina in momentul servirii.
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si ii tocam in cuburi mici.
Ouale le fierbem pentru 10 minute dupa care le trecem sub jet de apa recce.(astfel se vor curata mai usor de coaja).Curatam ouale de coaja si le tocam la fel ca pe cartofi,in cuburi mici.
Brinza o dam prin razatoarea mare sau o taiem fisii.
Intr-un bol acoperit cu folie de plastic punem primul strat de maioneza,apoi un strat de oua,un strat de branza si incheiem cu un strat de cartofi.
Dam la frigider pina in momentul servirii.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu