Reteta de la Cristina Pana
bulgarasi de miez de lapte Delaco 1 cutie
somon afumat 100 g
paste colorate 300 g.
ulei de masline
sare aromata cu oregano, busuioc, rozmarin
Mod de preparare
Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se amesteca usor cu somon afumat, taiat bucatele, se presara ulei de masline si se asezoneaza cu sare aromata. Bulgarasii de branzica se amesteca usor in compozitia de paste. Salata se serveste rece, acompaniata de un pahar de vin.
Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se amesteca usor cu somon afumat, taiat bucatele, se presara ulei de masline si se asezoneaza cu sare aromata. Bulgarasii de branzica se amesteca usor in compozitia de paste. Salata se serveste rece, acompaniata de un pahar de vin.
Mai multe retete de la Cristina gasiti pe blogul ei, La Cristina
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu