Reteta de la Cristina Pana
Ingrediente:
crema de branza Delaco cu aroma de usturoi
crema de branza Delaco cu verdeturi
foi de salata
parizer cu ardei
branza topita feliata Delaco
ou fiert tare
Mod de preparare
Foile de salata se ung cu un strat de crema de branza, se aseaza o felie de parizer, se unge din nou cu crema de branza, apoi se pune o felie de branza topita, cate o felie de ou fiert, apoi se ruleaza usor. Se taie transversal si se servesc cu rosii proaspete.
foi de salata
parizer cu ardei
branza topita feliata Delaco
ou fiert tare
Mod de preparare
Foile de salata se ung cu un strat de crema de branza, se aseaza o felie de parizer, se unge din nou cu crema de branza, apoi se pune o felie de branza topita, cate o felie de ou fiert, apoi se ruleaza usor. Se taie transversal si se servesc cu rosii proaspete.
Mai multe retete de la Cristina gasiti pe blogul ei, La Cristina
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu