Tartine cu fasole batuta


Reteta de la Alina Vicu

Ingrediente:
300 g de fasole boabe fiarta
2 lgt mix de legume uscate bio
80 ml zeama in care a fiert fasolea
50 ml ulei de floarea soarelui
3 catei de usturoi
sare, piper
paine de secara

Cum procedam:
1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.
2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.
3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.
4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.
5. Punem fasolea pasata intr-un sac poche (sau nu :) ornam fiecare fiecare felie de paine.

Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu