Salata de fasole pastai cu nuci prajite si branza de capra


Reteta de la Camelia Bizadea 

1 cutie fasole verde (eu am avut la cutie)
1 punga fasole galbena congelata
sare de mare , dupa gust
2 lingurite ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
un varf lingurita cimbru proaspat sau uscat
un varf lingurita piper macinat
1/2 cana nuci tocate prăjite
brânză de capră(eu am avut o branza de La Colline , excelenta )

Fierbeti fasolea galbena intr-o oala cu apa si sare ,iar dupa ce au fiert
scurgeti-o de apa , clatiti-o apoi in apa rece ,scurgeti iar si amestecati
cu fasolea verde de la cutie (puteti folosi ambele feluri ,ori la cutie
ori congelate )
Într-un castron , amestecati uleiul de măsline cu sucul de lamaie,
cimbru , cu un vârf de cuțit de sare de mare și piper negru proaspăt măcinat.
Adaugam fasolea in acest sos si presaram cu nucile prajite si branza de capra
Se serveste imediat.

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu