Pasta de masline


Reteta de Maria Udrea

INGREDIENTE

400 gr masline mixte:verzi, negre si kalamata
3 morcovi
2 cepe albe
2 catei usturoi
3 linguri ulei de masline
Putina zeama de lamaie
Busuioc
piper
patrunjel

MOD DE PREPARARE
Mai intai am pus maslinele in apa la desarat, pentru ca erau sarate si condimentate.
Am cumparat direct din cele combinate.
Apoi le-am scos samburii si le-am pus in blender.
Am adaugat si legumele spalate si taiate.
Am pasat, apoi am adaugat treptat ulei si zeama de lamaie.
Patrunjelul l-am adaugat la final impreuna cu condimentele.
Initial am pus 2 morcovi, dar pe parcurs am mai adaugat unul pentru ca mi s-a parut putin cam acrisoara.
Nu am avut ceapa rosie, deci am pus din cea alba.
Am servit cu paine prajita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu