Reteta de la Camelia Bizadea
Ingrediente :
3 oua
300g zahăr pudră
250 ml ulei
300 ml lapte
esenta de lamaie ,coaja de lamaie
500g făină
1 pachet praf de copt
pentru umplut :gem ,fulgi de ciocolata ,nutella etc
Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Într-un castron, amestecati ouale cu zaharul pudra si un vf cutit de sare .
Adaugam laptele cald putin cate putin , apoi uleiul si aromele .
La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt .
Omogenizam bine ,dupa care impartim compozitia in formele unse cu putin ulei .
Le umplem pe jumatate doar ,deoarece urmeaza sa adaugam umplutura
(eu am pus in unele gem de gutui ,in altele nutella ,iar din restul am
facut o maxi madlena cu fulgi de ciocolata :D )
Dupa ce am gustat din aceste minunatii , mi-am dat seama ca
este reteta perfecta pentru Panettone :)
Se coc aprox 20-25 min.
3 oua
300g zahăr pudră
250 ml ulei
300 ml lapte
esenta de lamaie ,coaja de lamaie
500g făină
1 pachet praf de copt
pentru umplut :gem ,fulgi de ciocolata ,nutella etc
Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Într-un castron, amestecati ouale cu zaharul pudra si un vf cutit de sare .
Adaugam laptele cald putin cate putin , apoi uleiul si aromele .
La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt .
Omogenizam bine ,dupa care impartim compozitia in formele unse cu putin ulei .
Le umplem pe jumatate doar ,deoarece urmeaza sa adaugam umplutura
(eu am pus in unele gem de gutui ,in altele nutella ,iar din restul am
facut o maxi madlena cu fulgi de ciocolata :D )
Dupa ce am gustat din aceste minunatii , mi-am dat seama ca
este reteta perfecta pentru Panettone :)
Se coc aprox 20-25 min.
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu