Reteta de la Diana Duca
Ingrediente:
- 4 cartofi potriviti
- 160g Philadelphia light
- 100ml iaurt grecesc
- 1 lingura ulei de masline
- sare de Camargue
- piper
- marar
- chives
Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp de 45'-50' (depinde de marimea cartofilor)
Intre timp pregatiti sosul: amestecati iaurtul cu Philly, uleiul si plantele aromatice tocate marunt.
Adaugati sare si piper proaspat macinat si asteptati frumusel sa se coaca cartofii.
Cand cartofii s-au copt, crestati-i adanc in forma de cruce si incercati sa ii desfaceti usor ( nu de tot) astfel incat sosul sa poata patrunde in interiorul cartofului. Turnati doua trei linguri de crema de branza si ceva verdeata taiata marunt.
Cartofii sunt moi cu coaja crocanta si se potrivesc de minune cu crema de branza aromata cu ierburi proaspete.
Sunt usor de facut , nu necesita foarte mult timp si va salveaza o cina.
- 4 cartofi potriviti
- 160g Philadelphia light
- 100ml iaurt grecesc
- 1 lingura ulei de masline
- sare de Camargue
- piper
- marar
- chives
Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp de 45'-50' (depinde de marimea cartofilor)
Intre timp pregatiti sosul: amestecati iaurtul cu Philly, uleiul si plantele aromatice tocate marunt.
Adaugati sare si piper proaspat macinat si asteptati frumusel sa se coaca cartofii.
Cand cartofii s-au copt, crestati-i adanc in forma de cruce si incercati sa ii desfaceti usor ( nu de tot) astfel incat sosul sa poata patrunde in interiorul cartofului. Turnati doua trei linguri de crema de branza si ceva verdeata taiata marunt.
Cartofii sunt moi cu coaja crocanta si se potrivesc de minune cu crema de branza aromata cu ierburi proaspete.
Sunt usor de facut , nu necesita foarte mult timp si va salveaza o cina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu