German Baked Potatoes


Reteta de la Diana Duca

Ingrediente:
- 4 cartofi potriviti
- 160g Philadelphia light
- 100ml iaurt grecesc
- 1 lingura ulei de masline
- sare de Camargue
- piper
- marar
- chives

Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp de 45'-50' (depinde de marimea cartofilor)

Intre timp pregatiti sosul: amestecati iaurtul cu Philly, uleiul si plantele aromatice tocate marunt.
Adaugati sare si piper proaspat macinat si asteptati frumusel sa se coaca cartofii.

Cand cartofii s-au copt, crestati-i adanc in forma de cruce si incercati sa ii desfaceti usor ( nu de tot) astfel incat sosul sa poata patrunde in interiorul cartofului. Turnati doua trei linguri de crema de branza si ceva verdeata taiata marunt.

Cartofii sunt moi cu coaja crocanta si se potrivesc de minune cu crema de branza aromata cu ierburi proaspete.

Sunt usor de facut , nu necesita foarte mult timp si va salveaza o cina.

Mai multe retete de la Diana gasiti pe blogul ei Disturbingly Delicious


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu