RULOURI CU CARNATI AFUMATI, PIEPT DE PUI SI BACON


Reteta de Maria Udrea

Ingrediente:
1,200Kg piept de pui dezosat
8 carnati afumati
felii de bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi am filat dar nu prea subtire.
Baconul l-am feliat cat de subtire am putut.
Am rulat pieptul de pui peste carnati si am asezat feliile de bacon pe lungimea carnatilor. Mi-au intrat cate trei felii la fiecare carnat.
Am legat cu sfoara pentru a nu se desface si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei.
Nu am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.
Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade. Pe parcurs am mai intors rulourile de pe o parte pe cealalta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu