Cheesecake cu fructe si miez de lapte:


Reteta de la Andreea Moldoveanu

 Ingrediente blat:
- 400 grame biscuiti digestivi parfumati
- 150 grame unt


Ingrediente crema de branza:
- 500 grame branza proaspata
- 10 linguri de lapte
- 2 linguri zahar pudra
- 1 sticluta mica esenta vanilie


Ingrediente topping/decorare:
- 120 grame miez de lapte de la Delaco 
- 10-15 mure
- 5-10 boabe de struguri


Se inglobeaza biscuitii cu untul si se aseaza in tava, formand un blat. Se pot tapeta si peretii daca aveti o tava inalta.
Apoi se prepara crema de branza ,amestecand toate ingredientele in blender. Compozitia rezultata se aseaza si ea peste blatul de biscuiti.
Imediat ce am nivelat crema de branza, incepem sa decoram marginile prajiturei cu ajutorul bilutelor -miez de lapte. in centrul prajiturei asezam
murele si boalele de strugure.
Dupa ce am asezat totul pe prajitura si suntem multumiti de aspectul acesteia, o bagam la cuptor cca 20 minute.
Apoi, dupa ce scoatem prajitura din cuptor, se lasa la racit si se baga la rece, in frigider pentru cateva ore.


Se serveste rece! Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu