Reteta de la Doina Pentea
Ingrediente:
-1 pachet mare de biscuiti Petit Beuree
-2 cutii de smantana 250g-
-3 ciocolati cu lapte 100 g
Preparare:
Intr-o caraticioara se topeste ciocolata rupta in bucatele cu smantana pana la punctul de fierbere.Intr-o tava de chec tapetata cu folie de aluminiu se pune un strat mai gros de crema ,apoi un strat de biscuiti sa acopere toata suprafata,crema peste ei,biscuiti si tot asa pana la terminarea cremei.Ultimul strat sa fie de biscuiti.Se pune la frigider cateva ore si gata.Se rastoarna,se dezlipeste folia si se taie felii.
2.cutii de smantana a 250 g fiecare sau 250g in total?ms
RăspundețiȘtergere2 cutiii a cate 250 g,adica 500 g samntana
ȘtergereOrice tip de smantana?
RăspundețiȘtergerein total 500 gr smintinà.., eu am folosit cea mai putin grasà pt cà e mai inchegatà, 300gr ciocolatà neagrà si am pus si 2 linguri de zahàr.toate amestecate la bain-marie.
RăspundețiȘtergereeu am folosit 500 gr de smàntànà mai putin grasà pt cà e mai inchegatà, 300 gr ciocolatà amarà pt cà se topeste mai usor si 2 linguri de zahàr. toate topite si amestecate la bain-marie.
RăspundețiȘtergere