Piept de pui în piept de porc


 Reteta de la Daniela Tamas

Ingrediente:
4 felii piept de porc
2 bucăţi piept de pui
sare,piper,cimbru,coriandru boabe
2-3 linguri pastă de ardei(producţie proprie)
1 lingură ulei măsline
2 pahare vin alb sec
1 pahar apă
Pieptul de pui l-am tăiat în două,l-am condimentat, l-am "tăvălit" prin pasta de ardei amestecată cu ulei de măsline,apoi am învelit fiecare bucată într-o felie de piept de porc.L-am fixat cu scobitori,l-am pus într-o tavă împreună cu paharul de apă,l-am acoperit cu folie şi a mers în cuptor,la foc mediu pt.cca.3o min.
Am scos folia,am turnat vinul alb şi am lăsat să se rumenească rulourile.
Merge cu orice fel de garnitură sau doar cu salată.
Simplu şi bun! Poftă să-aveţi!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu