Reteta de la Magda Adina
Ingrediente :
muschiulet de porc ( eu am avut doua bucati de circa 800 g)
sare
piper
50 g unt
2 linguri mustar cu hrean
50 g seminte susan
50 g seminte in
50 g seminte mac
4 linguri ulei de dovleac
Spalati carnea , apoi o lasati sa se scurga sau o tamponati cu sevretele de hartie . Condimentati cele doua bucati de carne cu sare si piper .
Intr-o tigaie antiaderenta , topiti cantitatea de unt , apoi prajiti carnea circa 2-3 minute pe fiecare parte .
O lasati putin sa se raceasca , dupa care o ungeti pe toate partile cu mustarul cu hrean .
Amestecati toate semintele si tavaliti bucatile de carne prin acestea .
Umeziti o tava cu putina apa , puneti o coala de hartie de copt in tava , apoi puneti cele doua bucati de carne
Stropiti fiecare bucata de carne cu ulei de dovleac si bagati tava in cuptorul preincalzit ptr circa 25-30 de minute maxim .
Il lasati apoi sa se raceasca si-l taiati rondele .Il puteti servi alaturi de diferite sosuri , garnituri de orez sau de cartofi.
POFTA BUNA !!
Mai multe retete delicioase de la Adina, gasiti pe blogul Cat`s Kitchen
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu