Bruschette cu avocado si rosii



Reteta de la Ancuta Ghejan


                                                              reteta de primavara  
Ingrediente:

5-6 felii de paine (mai multe daca folosim bagheta)
1 avocado copt
2 rosii
2 catei de usturoi
putin ulei de masline
patrunjel
1 lg suc de lamaie
putina sare

Mod de preparare:
1. Se pun feliile de paine la prajit.
2. Intre timp se desface avocado, se taie cubulete si se stropeste cu suc de lamaie
3. Se spala rosiile si se taie cubulete si se amesteca cu avocado. Se adauga putina sare.
4. Se scot feliile de paine de la prajit si se stropesc cu putin ulei de masline.
5. Se aseaza amestecul de rosii cu avocado pe feliile de paine.
6. Usturoiul se da pe razatoarea mica si se presara peste avocado si rosii, la fel si patrunjelul tocat (sau uscat).
7. Se servesc calde, pana este paine crocanta, altfel se va inmuia si nu vor mai fi la fel de bune.
Mai multe retete de la Ancuta, gasiti pe blogul Delicii vegetariene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu