Reteta de la Madalina Marin
Ingrediente
* 2 portocale mari
* 2 banane
* 2 mandarine
* vişine
* merişoare confiate
* zahăr
Mod de preparare
Portocalelor li se taie un capac deasupra şi se nivelează şi fundul ca sa poată sta bine pe farfurie. Se storc cu grijă de suc, apoi li se curăţă interiorul cu o linguriţă sau un cuţit.
Bananele se taie în feliuţe care se stropesc cu puţină zeamă de lămâie.
Mandarinele se taie feliţe, apoi li se îndepărtează coaja.
În fiecare portocală se pun fructele, apoi se presară cu zahăr.
Pentru cine doreşte….câtiva stropi de vişinată, zmeurată, afinată sau orice altă băutura din fructe vor spori savoarea preparatului.
Se poate servi cu frişcă sau îngheţată.
Poftă bună
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu