Reteta de la Geioan Geioan
Aveti nevoie de :
1 kg de carne de porc ( pulpa , spata )
2 cepe mari
5 oua ( 4 fierte , unul crud )
3 linguri de mustar de Dijon – merge si mustarul calsic
50 g de cascaval taiat marunt – nu ras
O mana de pesmet
O legatura de marar , sare si piper
Dati prin masina de tocat carnea de porc si ceapa la care adaugati :sarea si piperul , oul crud , pesmetul , mararul si doua linguri de mustar . Amestecati tutoul , daca compozitia este tare puneti putina apa calduta in timp ce amestecati .
Puneti jumatate din compozitie intr-o forma de chec – eu am folosit o forma rotunda cu gaura in mijoc – apoi ouale fierte si apoi restul de compozitie . Ungeti cu o lingura de mustar si dati la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade .
Aceasta mancare de iarna este foarte buna cu piure de cartofi si muraturi ori salata verde
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu