Rulada de carne


Reteta de la Geioan Geioan


Aveti nevoie de : 1 kg de carne de porc ( pulpa , spata ) 2 cepe mari 5 oua ( 4 fierte , unul crud ) 3 linguri de mustar de Dijon – merge si mustarul calsic 50 g de cascaval taiat marunt – nu ras O mana de pesmet O legatura de marar , sare si piper Dati prin masina de tocat carnea de porc si ceapa la care adaugati :sarea si piperul , oul crud , pesmetul , mararul si doua linguri de mustar . Amestecati tutoul , daca compozitia este tare puneti putina apa calduta in timp ce amestecati . Puneti jumatate din compozitie intr-o forma de chec – eu am folosit o forma rotunda cu gaura in mijoc – apoi ouale fierte si apoi restul de compozitie . Ungeti cu o lingura de mustar si dati la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade . Aceasta mancare de iarna este foarte buna cu piure de cartofi si muraturi ori salata verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu