Retetea de la Izabela Stanescu
O reteta cu care niciodata!!! nu dam gres:)...avem nevoie de: (in afara de suflet fireste)
4 oua, un pahar lapte, cutie smantana de 200 gr, o punga de brocolli mai maricica, un aluat frantuzesc (ca nu toata lumea are timp sa-l faca in casa)..sare piper 3 rosii , un pic de cascaval si un pic de marar un strop de sare.
Fierbem 10 minute brocolii si lasam la scurs f bine cel putin 1 ora, dupa ce s-a scurs f bine luam o tava pe care o ungem cu un pic ulei si peste care punem hartie de copt si asezam aluatul astfle incat sa fie urcat 3 cm si pe pereti. dam drumul la cuptor. Intepam cu furculita tot aluatul si apoi punem pe toata tava brocolii astfel incat sa fie peste tot rupem bucgetele mai mici -apoi turnam compozitia urmatoare: cele 4 oua le batem bine bine , punem un pic de sare , piper si cine prefera si un pic de marar si apoi turnam smantana si mestecam ff bine. Toata aceasta compiztie se toarna in tava si o intindem bine sa acopere tava. taiem cele 3 rosii rotund si le asezam cum credem ca arata mai bine ca sunt mai mulot de ornament si apoi radem un pic de cascaval si bagam la cuptor. Se tine cam 30-40 minute .
Se poate servi calda dar este buna si rece! Toti prietenii mei o lauda si nu veti da gres!! pofta buna....imi pare rau dar nu am poze :) maine pot sa pun!
Laptele in ce faza a retetei este folosit?
RăspundețiȘtergere