Braduti multicolori


Retetea de la Magda Adina 
Ingrediente pentru aluat :
Aluatul este identic cu cel al stelutelor cu cocos si bezea !!!
  • 250 g faina
  • 100 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri sirop de brad
  • 2 liguri apa fierbinte
  • 80 g bombonele colorate ( ptr decor)
Frecati untul cu zaharul pana obtineti o compozitie spumoasa.Adaugati ouale pe rand , frecand in continuare , apoi adaugati treptat faina amestecata cu praful de copt.Framantati pana aluatul devine consistent si usor de prelucrat.Inveliti aluatul framantat intr-o folie si dati-l la frigider ptr 30 de minute.
Dupa ce aluatul a stat la rece , il puneti pe o suprafata presarata cu faina si-l  intindeti cu sucitorul la o grosime de circa 3 mm.
Citeste in continuare aici... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu