Reteta de la Rodica Zisu
Ingrediente:
o vinata mare
100 gr mozzarella.
100gr sos de tomate pt paste
1 ou
faina
pesmet optional (atentie insa la prajit se arde usor)
sare piper ulei pt prajit
Mod de preparare:
Se spala vinata si se taie rondele . se aseaza in servetele de hirtie pt a se absoarbe apa pe care o contin si ii da un gus amarui pt 30 minute pina la doua ore. Vinetele rondele se dau prin fainasi ou , eu de obicei fac o pasta din ou si faina in loc sa le trec prin ou si apoi prin faina . Se frig in ulei vegetal recomand pt ca cel de masline are nivelul de ardere ridicat. Se aseaza apoi pe o tava o felie de vinata prajita sos de tomate pt paste ori puteti sa va pregatiti sosul dvoastra preferat , apoi o felie de mozzarela , urmata de o felie de vinata sos si mozzarella .Se pun in cuptor la foc iute pt 10 minute .
O reteta minunata prezentata de un bucatar italian Nick Stelino . Daca va place lasagna imposibil sa nu va placa si vinetele cu mozzarella.
Pofta buna!
Rodica, multumim foarte mult pentru reteta si iti uram bine ai venit intre prieteni! Si pentru ca aici suntem intre prieteni, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru poze. Sunt ok chiar daca sunt facute cu telefonul. :) Te mai asteptam si cu alte bunatati! :)
RăspundețiȘtergere