Vinete cu mozzarella

 Reteta de la Rodica Zisu

Ingrediente:


o vinata mare
100 gr mozzarella.
100gr sos de tomate pt paste
1 ou
faina
pesmet optional (atentie insa la prajit se arde usor)
sare piper ulei pt prajit

Mod de preparare:

Se spala vinata si se taie rondele . se aseaza in servetele de hirtie pt a se absoarbe apa pe care o contin si ii da un gus amarui pt 30 minute pina la doua ore. Vinetele rondele se dau prin fainasi ou , eu de obicei fac o pasta din ou si faina in loc sa le trec prin ou si apoi prin faina . Se frig in ulei vegetal recomand pt ca cel de masline are nivelul de ardere ridicat. Se aseaza apoi pe o tava o felie de vinata prajita sos de tomate pt paste ori puteti sa va pregatiti sosul dvoastra preferat , apoi o felie de mozzarela , urmata de o felie de vinata sos si mozzarella .Se pun in cuptor la foc iute pt 10 minute .
O reteta minunata prezentata de un bucatar italian Nick Stelino . Daca va place lasagna imposibil sa nu va placa si vinetele cu mozzarella.


Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Rodica, multumim foarte mult pentru reteta si iti uram bine ai venit intre prieteni! Si pentru ca aici suntem intre prieteni, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru poze. Sunt ok chiar daca sunt facute cu telefonul. :) Te mai asteptam si cu alte bunatati! :)

    RăspundețiȘtergere