Canelone de dovleac





Reteta de la Gabriela Ionescu (Spania)


(ptr 10-12 canelone)

500 gr dovleac,sare si piper dupa gust,o ceapa mare,putin curcuma ptr culoare,50m gr bacon,50 gr cascaval emmental dat pe razatoare si  10-12 buc. canelone.


Se pun la prajit in putin ulei,dovleacul taiat maruntel,ceapa,se lasa la foc lent ptr a se face bine,se adauga condimentele dupa gust,bacon taiat fasii sau cubulete mici,cum doriti,cand este gata se da deoparte se lasa sa se raceasca putin si se adauga cascavalul ras,se amesteca bine,se umplu tuburile  de canelone cu aceasta compozitie,deasupra se pune ori un bechamel ori sos de branza facut din 150 gr smantana,100 gr branza parmesan,sare si piper,se da ft putin timp la cuptor,se serveste atat cald cat si rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu