Vinete umplute

Reteta de la Anca Corduban


Ce ne trebuie4 vinete mijlocii cu coaja, fara cotor
100 g sunca taiata bucati mici
1 legatura de patrunjel taiata
1 rosie mare, fara pielita si taiata marunt
100 g pesmet
1 ceapa taiata pestisori
300 g branza sarata rasa
sare si piper

Cum se fabricaVinetele se taie jumatati, pe lung si se scobesc. Se amesteca intr-un castron sunca, patrunjelul, rosia, pesmetul, ceapa, interiorul vinetelor, 100 g branza, sare si piper. Vinetele se pun intr-un vas care merge la cuptor, se umplu si se presara deasupra restul de branza. Se acopera cu folie si se dau la cuptor jumatate de ora, se descopera si se mai lasa 10 minute ca sa se rumeneasca deasupra. La servit se presara patrunjel.

Pofta buna!



Mai multe retete de la Anca gasiti pe blogul Gradina din farfurie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu