Un pranz rapid si de calitate.....Somon cu legume "la pachet" si garnitura cu grau frantuzesc...
File de somon fara piele, asezat pe hartie de copt ( o bucatamai mare), acoperit cu straturi de varza taiata taitei, cartofi albi taiati rondele foarte subtiri, ardei semi-iute sau iute rosu taiat rondele, ardei dulce taiat julien, ceapa rosie taiata rondele, fiecare strat condimentat "ardeleneste-pescareste" doar cu sare si piper negru, deasupra se pune o bucata de unt , patrunjel si boia dulce. Se impacheteaza strans in asa fel incat - pe cat posibil - sa nu se piarda nimic la coacere.
Se pune la cuptor preincalzit la 180 gr. C pentru 20-25 minute.
Garnitura este "grau decorticat prefiert" adica "ble francais" (oare de ce nu produce nimeni la noi...si nici nu importa...???) si legume "doar" incalzite pe unt...
Se stoarce lamaie peste peste dupa servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu