Chec aperitiv



 Reteta de la Camelia Bizadea 

Ingrediente:
6 oua
un varf cutit de sare
6 linguri ulei
un varf cutit piper
12 linguri faina
2 lingurite praf de copt
200 gr cascaval
200 gr sunca presata
2 legaturi ceapa verde,
1/2 borcanel mic de ciuperci feliate
2 rosii
cateva masline feliate (1 lingura)
ketchup pentru ornat

Tocam cubulete sunca presata , ceapa verde o taiem marunt , cascavalul il radem pe razatoarea mare , scurgem ciupercile de apa ,tocam rosiile cubulete (fara miezul cu seminte ). Batem ouale bine impreuna cu sarea si piperul .Adaugam pe rand cele 6 linguri de ulei ,batem bine .Amestecam faina cu praful de copt ,apoi le incorporam in compozitia cu oua , in care adaugam ingredientele pregatite (ceapa verde, sunca presata , cascavalul ras,ciupercile ,maslinele si rosiile) .Amestecam usor cu o spatula .
Ungem o tava de cozonac cu ulei ,o tapetam cu faina ,apoi rasturnam compozitia in tava.Deasupra punem ceva ketchup si dam la cuptor ,pentru 40 minute la 180 grade .
Pofta buna !
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu