Tort diplomat cu double cream


Reteta de la Andreea Denisa
INGREDIENTE:
2 pachete de piscoturi
500 ml iaurt
8-10 linguri de zahar
600 ml double cream
un cocktail de fructe (320 gr)
un compot de ananas(280 gr)
2 plicuri de Gelatina Dr.Oetker(24 gr)
6 linguri apa

ORNAT:
300 ml double cream
ciocolata
bilute comestibile

MOD DE PREPARARE
Fructele se pun la scurs in strecuratoare. Iaurtul se amesteca cu zaharul foarte bine. Batem cu mixerul double cream-ul. Se pune peste iaurt si se omogenizeaza, apoi adaugam fructele si amestecam.
Piscoturile se inmoaie in siropul de la fructe si se pune in oala tapetata cu folie. Punem gelatina la hidratat in 6 linguri de apa si lasam 5 min, apoi o vom pune la microunde cateva secunde pana se topeste. O amestecam cu crema. Turnam crema peste piscoturi si dam la rece 2-3 hr.
Ornam cu double cream mixata, ciocolata si bilute.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu