Reteta de la Rita Ilies
Ingrediente:
500 g broccoli
rădăcină de praz ( 10-15 cm )
o rădăcină mică de păstârnac
un morcov mic
o felie de țelină
un cartof potrivit
un cub de unt
200 ml smântână pentru gătit
o linguriță cu pudră de nucșoară
piper roșu
sare după gust
Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele vor avea un gust fad ).
Scoateți legumele fierte într-un castron încăpător. În supa de legume opăriți prazul și buchețelele de broccoli spălate în prealabil.
Mixați legumele fierte cu untul și jumătate din cantitatea de smântână, cu ajutorul blenderului de mână. Adăugați treptat prazul și broccoli și restul de smântână. Mixați până când veți obține o cremă densă.
Este delicioasă!
Mai multe retete de la Rita gasiti pe blogul ei Culinary Rainbows
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu