Reteta de la Margareta Cismasiu
Ingrediente:
1 pachet aluat foietat congelat, 500 gr spanac,2 oua,200 gr branza telemea,sare,piper
Mod de pregatire:
Aluataul se lasa sa se dezgete la temperatura camerei.Spanacul se spala bine si se opareste.Se scurge bine si se toaca marunt.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul.Se adauga un ou crud si se potriveste de sare si piper.Se amesteca totul bine,sa rezulte o pasta omogena.Aluatul dezghetat se intinde un pic,se unge cu ou batut si se intinde uniform pe el pasta de spanac.Aluatul se ruleaza pe lungime,rezultand un sul umplut cu spanac.Se taie felii de 2 cm latime,se pun in tava,se ung cu ou deasupra si se dau la cuptor.Cand aluatul s-a rumenit,sunt gata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu