Pui cu rosii



Reteta de la Margareta Cismasiu

Este o mancare cu iz mediteranian datorita aromelor sale.O mancare usoara si rapida,racoroasa si reconfortanta.Daca vreti s-o transformati intr-o mancare traditionala,faceti-i ,ca garnitura,mamaliguta.Merge la fel de bine cu un risotto.

Ingrediente:
500 gr piept de pui,4-5 rosii,3-4 catei de usturoi,sare,piper,busuioc.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si se adauga doi catei de usturoi zdrobiti.Se lasa un minut la foc,apoi se adauga carnea.Bucatile de pui se rumenesc fumos.Rosiile se taie felii si se pun peste carne.Se adauga usturoiul tocat si se potriveste de sare si piper.Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit.Cand carnea e facuta,se adauga busuiocul tocat marunt si se stinge focul.
Se seveste calda,garnitura ramanand la alegerea fiecaruia.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu