Pizza noua


Reteta de la Andreea Denisa

ALUAT:
14-15 linguri faina
sare
jumatate de pachetel de drojdie proaspata
250-300 ml apa calduta
1 lingura ulei

SOS:
3-4 linguri de pasta de rosii
100 ml apa
sare
piper
busuioc
oregano

MAI AVEM NEVOIE DE
200 gr sunca
2 bucati de cabanos
150-20 gr cotlet de porc taiat felii subtiri
un ardei kapia
200 gr cascaval felii
2 oua

MOD DE PREPARARE
Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano. Taiam felii cotletul de porc si sunca, taiem felii si cabanosul, ardeiul il feliem.

ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, feliile de cascaval, apoi punem cotletul de porc, feliile de cabanos, sunca si ardeiul kapia. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 30 min.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu